Vaalien jälkeen on kiitosten aika

Kuntavaalit on käyty. Perussuomalaiset saivat Ylöjärvellä 12,4% prosentin kannatuksen ja kuusi valtuustopaikkaa. Valitettavan moni hieno henkilö jäi ilman valtuustopaikkaa, mutta Ylöjärvellä tulos oli valtakunnalliseen tasoon nähden erittäin hyvä. Sami Savio oli Ylöjärven ääniharava ja keräsi huimat 536 ääntä. Vaikka valtakunnallinen tulos oli monelle pettymys, niin perussuomalaiset saivat kuitenkin 769 valtuustopaikkaa. Vertauksena tähän, vasemmistoliitto sai 661 paikkaa ja vihreät 536 paikkaa. Tästä on hyvä ottaa opiksi ja suunta on vain ylöspäin.

Uuden valtuuston toimikausi alkaa virallisesti 1.6.2017. Siitä lähtien valtuustoryhmämme kaupunginvaltuutetut ovat (äänimääräjärjestyksessä): Sami Savio, Mauri Heiska, Tomi Saaristo, Henrik Pajunen, Hannu Ruuska ja Toni Kolehmainen. Pajunen ja Kolehmainen ovat uusia valtuutettuja.

Varavaltuutettumme 1.6.2017 alkaen ovat (äänimääräjärjestyksessä): Pentti Teräväinen, Jari Niemi, Panu Koski, Mirkka Asp, Tero Lehtonen ja Jukka Jussila. Koski, Asp ja Lehtonen ovat täysin uusia henkilöitä, jotka lähtivät ensimmäistä kertaa ehdolle näissä vaaleissa. Hieno suoritus!

Ehdokkaat, heidän tukitiiminsä ja jäsenistömme tekivät todella lujasti töitä vaalien alla. Jokaisen panos oli merkittävä, tämä on ennen kaikkea joukkuepeliä. Hyvällä joukkueella voitetaan. Valtuustoryhmä haluaa kiittää kaikkia äänestäjiä, ehdokkaita, tukijoita ja muita vaalityössä mukana olleita. Kiitos!

 

 

 

 

Kirjoitettu 16.4.2017

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa