TIEDOTE: Ylöjärven Perussuomalaiset valitsivat Juha Tuomisen uudeksi puheenjohtajakseen

TIEDOTE 12.4.2024
JULKAISUVAPAA

Ylöjärven Perussuomalaiset valitsivat Juha Tuomisen uudeksi puheenjohtajakseen

Ylöjärven Perussuomalaiset pitivät kevätkokouksensa 12.4.2024. Sääntömääräisten asioiden lisäksi perussuomalaiset valitsivat kokouksessaan uuden puheenjohtajan loppuvuodelle 2024. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin kaupunginvaltuutettu Juha Tuominen. Päätös oli yksimielinen. Tuominen aloittaa uudessa tehtävässään heti.

Ylöjärven Perussuomalaisia viimeisen vuoden johtanut Toni Kolehmainen on päätökseen tyytyväinen.

– Olen toiminut perussuomalaisten jäsenenä vuodesta 2007. Ryhmän hajoamisen jälkeen keväällä 2023 tartuin heti toimeen ja tavoitteena oli palauttaa toiminta raiteilleen yhdessä sihteeri, kaupunginvaltuutettu Henrik Pajusen ja muun hallituksen kanssa.

Hyvän ryhmähengen johdosta tämä onnistui yllättävänkin helposti. Perussuomalaisten paikallisyhdistyksen puheenjohtajuuden ja perussuomalaisten piirihallituksen lisäksi toimin Ylöjärvellä kaupunginvaltuutettuna, kaupunginhallituksessa, ympäristölautakunnassa kaupunginhallituksen edustajana sekä seutuhallituksen toisena varapuheenjohtajana.

Luottamustehtävien lisäksi työskentelen säännöllisen epäsäännöllisin työajoin sekä tärkeimpänä tehtävänä toimitan isän roolia.

Tehtäväni puheenjohtajana oli alun perinkin tarkoitus olla määräaikainen, että saamme vuoden 2023 ryhmän hajoamisesta aiheutuneet asiat kuntoon. Nyt olemme tilanteessa, että vastuuta on mahdollista jakaa laajemmalle rintamalle ja uudella puheenjohtajalla on puhdas pöytä tehtävän jatkamiseen. Pidän Juha Tuomista erinomaisena jatkajana tehtävässä, Kolehmainen toteaa tyytyväisenä.

Uudella puheenjohtajalla hyvät lähtökohdat tehtävään

– Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta ja aion toimia parhaani mukaan perussuomalaisten sekä kaikkien ylöjärveläisten eduksi. Kiitän Ylöjärven Perussuomalaisia sekä väistyvää puheenjohtajaa Toni Kolehmaista todella haastavasta ja hyvin hoidetusta työstä yhdistyksemme eteen. Lisäksi koko valtuustoryhmämme on osoittanut politiikassa poikkeuksellisen loistavaa ryhmähenkeä puolustautuessamme ulkopuolisilta vaikutusyrityksiltä.

Kolmen vuoden luottamustehtäväni kaupunginvaltuustossa ja hyvinvointilautakunnassa on mahdollistanut toimintani pysyvänä jäsenenä myös vanhusneuvostossa, Viljakkala-neuvostossa sekä kulttuuriparlamentissa. Uskon näiden monipuolisten tehtävien antavan minulle hyvät lähtökohdat kehittää ylöjärveläisten hyvinvointia vauvoista vanhuksiin, Tuominen toteaa.

Puheenjohtajavaihdos haluttiin tehdä hyvissä ajoin ennen kuntavaaleja

– Päätimme suorittaa puheenjohtajan vaihdon hyvissä ajoin ennen vuoden päästä tulevia kuntavaaleja. Tulevissa 2025 kuntavaaleissa meille Ylöjärven Perussuomalaisille tärkeimpinä vaaliteemoinamme voidaan pitää kaupungin tasapuolista kehittämistä, yhtään kylää tai asuinaluetta unohtamatta.

Uusien harrastustilojen löytäminen nuorisolle ja senioreille nopeasti pitää olla koko kaupunginvaltuuston yhteinen kunnia-asia. Kalliin ja kömpelön raitiotie-suunnitelman korvaaminen henkilöjuna-asemalla ja kaupungin sisäisen joukkoliikenteen voimakas kehittäminen ovat perussuomalaisten kärkiteemoja. Tietenkin hallittu kasvu yhdessä tasapainoisen talouden kanssa kuuluu yrittäjävetoisen valtuustoryhmämme prioriteetteihin.

Toivonkin kaikilta ylöjärveläisiltä kaupunkimme kehittämiseen uusia ideoita ja ehdotuksia. Parhaiten se tietenkin onnistuu liittymällä Ylöjärven Perussuomalaisten jäseneksi tai lähtemällä ehdokkaaksi mukaan tuleviin kuntavaaleihin, Tuominen päättää.

Ylöjärven Perussuomalaiset ovat valintaan tyytyväisiä ja valmistautuvat tällä hetkellä kovaa vauhtia tuleviin EU- ja kuntavaaleihin.

Lisätiedot:
Juha Tuominen, puheenjohtaja
Ylöjärven Perussuomalaiset

040 5222 500
juha.tuominen@nullylojarvi.fi

Juha Tuominen (oik.) sai puheenjohtajan nuijan Toni Kolehmaiselta (vas.).
Kuva: Henrik Pajunen
Kirjoitettu 16.4.2024

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa