TIEDOTE: Inga-Mari Lehti Perussuomalaisten Ylöjärven valtuustoryhmän puheenjohtajaksi

TIEDOTE 25.7.2022
JULKAISUVAPAA

Inga-Mari Lehti Perussuomalaisten Ylöjärven valtuustoryhmän puheenjohtajaksi

Perussuomalaisten Ylöjärven valtuustoryhmä on valinnut uuden puheenjohtajan loppuvuodeksi 2022. Perussuomalaisten valtuustoryhmää tämän valtuustokauden vetänyt Erja Pelkonen ilmoitti kesäkuussa luopuvansa ryhmäjohtajan paikasta.

– Ilmoitin kesäkuussa luopuvani valtuustoryhmän puheenjohtajuudesta, koska aluehallituksen kokoukset ovat jatkossa aikatauluiltaan päällekkäin ryhmäjohtajien tehtävien kanssa. Keskityn jatkossa kaupunginhallituksen ja aluehallituksen tehtävien hoitamiseen sekä valmistaudun eduskuntavaalikampanjaani. Eduskuntavaalit pidetään huhtikuussa 2023.

Perussuomalaisten valtuustoryhmä piti ylimääräisen kokouksen 22. heinäkuuta. Inga-Mari Lehti valittiin yksimielisesti ryhmän uudeksi puheenjohtajaksi tämän vuoden loppuun asti. Lehti nousi perussuomalaisten kaupunginvaltuutetuksi kuntavaaleissa 2021 ja hän toimii myös Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä ympäristölautakunnan jäsenenä. Siviiliammatiltaan hän on yrittäjä ja toimitusjohtaja.

– Olen erittäin otettu ryhmän osoittamasta luottamuksesta ja tuesta. Arvostan kovasti tätä luottamustehtävää ja pyrin olemaan sen arvoinen, Lehti toteaa.

Kirjoitettu 25.7.2022

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa