Paikkajakoneuvottelut on saatu onnistuneesti päätökseen – puheenjohtajien nimet selvillä

Ylöjärven kaupungin puolueiden väliset luottamushenkilöiden paikkajakoneuvottelut saatiin onnistuneesti maaliin keskiviikkona 30.6.2021. Neuvottelut käytiin perussuomalaisten johdolla ja aikaa niihin kului tasan viikko.

– Hommat meni ihan suunnitellun kaavan mukaan hyvässä hengessä niin kuin tähänkin asti. Tavoite oli, että homma saadaan niin sanotusti klousattua mahdollisimman nopeasti. Olemme tyytyväisiä, neuvotteluja vetänyt perussuomalaisten Mauri Heiska toteaa.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajana toimii tulevalla valtuustokaudella Mauri Heiska. Kaupunginhallituksen varapuheenjohtajuus menee kokoomuksen Katja Luojukselle.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtajana toimii kokoomuksen Juho Ojares. Ensimmäinen varapuheenjohtaja on SDP:n Leena Mankkinen, toinen varapuheenjohtaja on perussuomalaisten Tomi Saaristo ja kolmas varapuheenjohtaja on vihreiden Timo Toivonen.

Tomi Saaristo ottaa teknisen lautakunnan vedettäväkseen ja Henrik Pajunen nousee puolestaan sivistyslautakunnan puheenjohtajaksi.

Perusturvalautakunnan puheenjohtajuuden ottaa kokoomuksen Iikka Jäntti. Ympäristölautakuntaa alkaa vetämään kokoomuksen Markku Uusitalo.

Hyvinvointilautakunnan puheenjohtajaksi tulee SDP:n Jaana Tiura ja keskusvaalilautakunnan puheenjohtajuus menee SDP:n Kaija Järviselle. Tarkastuslautakunnan vetovastuun ottaa keskustan Riitta Koskinen.

Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi nousee perussuomalaisten Inga-Mari Lehti. Ylöjärven Jäähalli Oy:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa kokoomuksen Mika Kotiranta.

Perussuomalaiset nimesivät henkilöt muille luottamuspaikoille Perussuomalaisten Ylöjärven valtuustoryhmän ja Ylöjärven Perussuomalaisten hallituksen yhteiskokouksessa sunnuntaina 11.7.2021. Henkilöiden nimet ja toimielimet julkaistaan elokuussa kun Ylöjärven kaupunginvaltuusto on vahvistanut kaikki henkilövalinnat.

Kirjoitettu 11.7.2021

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa