Kesä taputeltu, syksy startannut

Ylöjärven Perussuomalaisten toiminta jatkui entiseen tapaansa legendaarisen puoluekokouksemme jälkeisten tapahtumien jälkeen. Vaikka kesällä vietimmekin hieman lomaa luottamustoimista, niin valtuustoryhmä ja paikallisyhdistyksen hallitus pitivät silti aktiivisesti yhteyttä koko kesän ajan. Katseemme olivat jo kohti tulevaa syksyä. Kesäloma sai hienon alun kun Sami valittiin eduskuntaryhmän toiseksi varapuheenjohtajaksi.

Osallistuimme jälleen kerran jokaiselle Ylöjärvellä järjestettäville markkinoille, kuten olemme tehneet joka kesä. Meille on tärkeää jalkautua kansan pariin myös vaalien välissä. Haluamme, että toimintamme täällä paikallistasolla on avointa ja läpinäkyvää. Tämä onkin Ylöjärven Perussuomalaisten tärkeimpiä teemoja ja sitä toteutetaan myös käytännössä, eikä siitä puhuta ainoastaan vaaliteemoissa. Tämän asian saimme tuotua ja juurrutettua myös viime valtuustokudella ylöjärveläiseen päätöksentekoon. Paikallisten markkinoiden lisäksi Sami on osallistunut aktiivisesti joka kuukausi järjestettäville Keskustorin Maanantaimarkkinoille ja ollut tavattavissa Tampereen Perussuomalaisten teltalla. Kesällä tuli tavattua paljon ihmisiä eri tapahtumissa ja suhtautuminen meihin on ollut erittäin positiivista. Ylöjärven Perussuomalaiset ovat saaneet paljon kiitosta kun rivimme ovat suorina ja työmme kuntalaisten eteen jatkuu entisellään.

Valtakunnallisella tasolla on myös hyvä nousu päällä. Uusimmassa Ylen gallupissa saimme parhaan tuloksen kahteen vuoteen, kun päässimme vihdoinkin kympin paremmalle puolelle. Vielä on paljon tehtävää, mutta suunta on oikea. Perussuomalaisten suosion nousu on ollut kesästä lähtien havaittavissa jokaisessa kunnassa. Markkinoilla käy taas paljon ihmisiä teltoilla ja heistä huokuu postiviisuus ja usko parempaan. Elokuussa pidetyn eduskuntaryhmän kesäkokouksen jälkeisessä Hyvinkään toritapahtumassa tämä tuli viimeistään huomattua. Kuten puheenjohtaja Jussi Halla-aho sanoi, hän ei ole ikinä näiden vuosien aikana nähnyt niin paljon ihmisiä kuin Hyvinkäällä. Kuvat puhukoot puolestaan.

Kaupunginvaltuusto on pitänyt syksyn ensimmäisen kokouksensa, kaupunginhallitus on kokoontunut jo muutamaan kertaan ja lautakunnissa ollaan parhaillaan tulevan talousarvion kimpussa. Paikallislehti Ylöjärven uutisisten sivuilla on ollut myös paikoitellen kiivastakin mielipiteidenvaihtoa. Kuten päätoimittaja taannoin pääkirjoituksessaan sanoi, perussuomalaiset ottavat iskua sekä vasemmalta että oikealta, mutta eivät itsekkään jää tuppisuiksi. Vanhan Räikkä on aiheuttanut kärkästä keskustelua. Hyvä niin. Haluamme tuoda ihmisille avoimesti julki, että mitä asioita Ylöjärven Perussuomalaiset haluavat ensisijaisesti ajaa ja mikä meille on tärkeintä. Yli miljoonan pumppaaminen lahoon rakennukseen ei sitä ole. Olemme jättäneet asiasta valtuustoaloitteen kesäkuussa. Ratikkavääntöä odotellessa, siellä se jo odottelee tuulikaapissa.

Ylöjärven Persussuomalaiset toivottavat hyvää syksyä kaikille kuntalaisille. Eteenpäin!

 

Kirjoitettu 22.9.2017

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa