Ylöjärven Perussuomalaiset vaatii Jussi-Pekka Ahoselta oikaisua

Tiedote 13.9.2017
Julkaisuvapaa

Ylöjärven Perussuomalaiset vaatii Jussi-Pekka Ahoselta oikaisua

Sosialidemokraattien entinen Ylöjärven kaupunginvaltuutettu ja Siivikkalan Demarit ry:n puheenjohtaja Jussi-Pekka Ahonen esitti viime viikolla erittäin asiattomia syytöksiä Ylöjärven Perussuomalaisia kohtaan Avointa keskustelua Siivikkalan asioista -nimisessä Facebook-ryhmässä. Ahonen väitti perussuomalaisten jakaneen postilaatikoihin lappuja, joissa oli peloteltu turvapaikanhakijoiden raiskaavan naisemme ja lapsemme. Ahosen mukaan näiden lappujen takia pelko oli levinnyt myös kouluihin.

Ahosen syytös on täysin asiaton, paikkaansapitämätön ja varsin haitallinen Ylöjärven Perussuomalaisia kohtaan. Kyseisessä Facebook-ryhmässä on satoja jäseniä, joista merkittävä osa lienee äänestänyt vaaleissa perussuomalaisia. Perussuomalaisilla on Siivikkalassa kolme valtuutettua ja yksi varavaltuutettu, joihin syytökset ensimmäisenä profiloituivat. Ahosen kirjoituksen jälkeen alkoivatkin puhelimet soida.

Koska Ahosen väitteet olivat erittäin vakavia, pyysimme häneltä joko todisteita väitteilleen tai virheellisen lausumansa oikaisua ja julkista pahoittelua. Todisteita ei ole tähän mennessä tullut, kuten ei pahoitteluitakaan. Emme ole kuulleet aikaisemmin tällaisista lapuista keneltäkään muulta kuin nyt Ahoselta. Mikäli niitä on Siivikkalassa kuitenkin jaettu, todettakoon ettei Ylöjärven Perussuomalaisilla ole niiden kanssa mitään tekemistä. Tapanamme on hoitaa asiat valtuustosalissa ja lautakunnissa, ei paperilapuilla postilaatikoissa.

Kyseessä ei ollut Ahosen ensimmäinen hyökkäys perussuomalaisia vastaan, löysihän hän jo keväällä rasismia kuntavaaliteemastamme, jossa vaadimme syrjäkylien palveluiden säilyttämistä. Koskaan Ahonen ei tosin selvittänyt, miten rasismi liittyi haja-asutusalueiden puolustamiseen. Tällä kertaa asiaan on kuitenkin välttämätöntä reagoida, sillä Ahosen syytökset ovat mustamaalanneet todella ikävästi niin yhdistystämme, valtuustoryhmäämme, eri luottamushenkilöitämme kuin jäseniämme. Toivomme, että Ahonen Siivikkalan Demarit ry:n puheenjohtajana ymmärtää asian vakavuuden ja esittää todisteet väittämästään asiasta. Mikäli hänellä ei sellaisia ole, hänen tulee oikaista erittäin epäasiallinen kannanottonsa.

Ylöjärven Perussuomalaiset ry
Perussuomalaisten Ylöjärven valtuustoryhmä

Julkaistu Ylöjärven uutisissa 13.9.2017

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa