Ylöjärven Perussuomalaiset toimivat aktiivisesti – Asko Saari

Asko

Me perussuomalaiset saamme iloita porukkamme aktiivisuudesta. Kokoonnumme säännöllisesti yhteisen pöydän ääreen pohtimaan asioita tai tekemään jotakin kyseisellä hetkellä ajankohtaista sekä merkityksellistä.

Pidämme peruslähtökohtanamme sitä, että toimimme muulloinkin kuin vaalien alla. Haluamme olla koko ajan helposti tavattavissa ja kertomassa perussuomalaisuudesta ja sen suomista mahdollisuuksista niin Ylöjärvellä kuin Pirkanmaan maakunnassa kuin koko valtakunnassakin.

Olemme löytäneet työskentelyymme hyvän ja myönteisen me-hengen. Haluamme olla eri yhteyksissä kantamassa vastuuta ja kohentamassa asioita hyvässä yhteistyön ilmapiirissä.

Saavutukset puhuvat omasta puolestaan. Kunnallisjärjestömme ihmiset aktivoivat ystävänsäkin, kun joukkuevoimaa tarvitaan. Pärjäsimme hyvin viime kunnallisvaaleissa kasvattaen kannatuksemme jytkyn omaisesti. Kaupunginvaltuutettumme ovat paneutuneet tehtäviinsä niin hallituksessa kuin valtuustossakin.

Huhtikuiset eduskuntavaalit merkitsivät todellista läpimurtoa. Kantava voimamme Sami Savio lunasti paikkansa juuri työnsä aloittaneeseen eduskuntaan.

Tästä on turvallista ja kannustavaa jatkaa!

Tervetuloa mukaan, ota reippaasti minuun yhteyttä, kerron lisää!

ASKO SAARI

Puheenjohtaja

Puh. 050 363 1633

asko.saari@nullnetti.fi

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa