Vääriä mielikuvia? – Janne Selin

“YU:n mielipidepalstalla (9.9.2020) julkaistiin Pride-viikon kunniaksi kaksi ilkeämielistä ja tarkoitushaluista vääriin mielikuviin perustuvaa yhdenvertaisuusliikkeen alaspainamista.”

Tässä keskusteltiin Ylöjärven kaupunginaukion salkoon nostettavasta sateenkaarilipusta. Mielestäni kyseiseen salkoon ei kuulu kuin Suomen lippu, Ylöjärven tai ystävyyskunnan viirit.

Kirjoitusteni idea on ollut siinä, että vähemmistöjä ei pidä nostaa jalustalle. Jenni Kiiskinen (vihr.) itse toteaa: ”Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä”.

Siinäpä se. Tarvitsevatko nämä vähemmistöt jotain erityisoikeuksia?

Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, niin vähemmistöjä on aina ollut ja tulee aina olemaan. Näillä vähemmistöillä on kyllä paikkansa yhteiskunnassa.

Timo Halttula (vihr.) taas toteaa (YU 16.9) Pride-marssista: ”Niille löytyy turvallisempia, ahdasmielisyydestä ja tunkkaisuudesta vapaita vähemmistöystävällisiä kylänraitteja aivan läheltä kaupunginrajan tuolta puolen”.

Sitäkö kaupunkimme on? Turvaton ja tunkkainen? Se, että sateenkaarilippu ei liehu kaupungintalon aukiolla ei tarkoita sitä, että emme hyväksy vähemmistöjä.

Tästähän on kokoajan kyse? Siitä, että sateenkaariliputus karahti kiville? Nyt asia kirvelee niin vietävästi? Ei muuta kun uusi yritys seuraavalla valtuustokaudella.

Tuntuu, että parilla kaupunginvaltuutetulla on sateenkaarihommeli lipsahtanut vähän intoilun puolelle. Annetaan kaikkien kukkien kukkia rauhassa ilman fanaattista toitotusta.

Janne Selin
yrittäjä, kuntavaaliehdokas
Perussuomalaiset

Julkaistu Ylöjärven uutisissa 30.9.2020

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa