Tervettä järkeä päätöksentekoon – Sami Savio eduskuntaan!

Olen 39-vuotias diplomi-insinööri ja ekonomi. Työskentelen projektipäällikkönä ja pelaan vapaa-ajallani sulkapalloa. Toimin kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtajana Ylöjärvellä.

Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa sain 2197 ääntä. Näissä vaaleissa takanani on laaja ja innostunut tukiryhmä Pirkanmaalla.

Suomi on massiivisten haasteiden edessä ja tarvitsee itsenäisesti ajattelemaan kykeneviä kansanedustajia. Lama runtelee maatamme, mutta päättäjät eivät ole uskaltaneet katsoa totuutta silmiin. Ongelmat eivät kuitenkaan katoa itsestään, vaan pahenevat odottamalla.

Jotta Suomi saadaan nousuun, työntekijöiden ja eläkeläisten verotusta on kevennettävä ja työnteon sivukuluja alennettava. Eduskunnan on karsittava kuntien lakisääteisiä tehtäviä ja säädettävä kunnallisveroprosentille yläraja.

Yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä on kohennettava pienentämällä työllistämiskustannuksia ja vähentämällä byrokratiaa. Voitonjakoon perustuva yritysverotus kannustaa investoimaan ja luomaan yksityisen sektorin työpaikkoja.

Ruotsin kielen asema on maassamme liian vahva ruotsinkielisten määrään nähden. Kielivalinnan vapauttaminen parantaa opiskelumotivaatiota ja lisää kieltenopiskelun suosiota.

Maahanmuuttajien on sopeuduttava suomalaiseen yhteiskuntaan. Vakaviin rikoksiin syyllistyneet maahantulijat on palautettava lähtömaihinsa. Maahanmuuttajien pisteytysjärjestelmä karsii mahdolliset ongelmatapaukset etukäteen.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa