Muotihössötys nimeltä Pride – Janne Selin

Viime viikon lehdessä väläyettiin ideaa sateenkaarilipun rehaamisesta Pride-viikolla kaupungintalon aukion lipputankoon. Miksi? “Toivotamme vähemmistöt tervetulleiksi kotiin Ylöjärvelle?” Onko tämä uusi brändäysidea jolla mainostaisimme Ylöjärveä vähemmistöystävällisenä kaupunkina? Eiköhän tänne vähemmistötkin löydä mainostamattakin.

Mielestäni joissakin kaupungeissa on tehty viisas päätös olla liputtamatta sateenkaarilipulla. Mikäli moinen hilataan salkoon, niin tasa-arvoon nojaten pitäisi muitakin vähemmistöjä huomioida. Lisätäänkö lipputankoja?

Vähemmistöt ovat osa yhteiskuntaa, ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan. Minkä takia näitä tarvitsee erikseen huomioida? Muutenkin tämä muotihössötys nimeltä Pride tuntuu olevan lähellä erityisesti maahanmuuton puolustajien sydäntä. Kumma juttu sinänsä kun nämä seksuaalivähemmistöt eivät ole esimerkiksi Lähi-idässä kovinkaan kovassa kurssissa.

Tuntuu, että tässä on tarkoitus vain halailla koko maailmaa. Täytyy kuitenkin muistaa että kumartaessaan pyllistää vastakkaiseen suuntaan.

Janne Selin
yrittäjä, kuntavaaliehdokas
Ylöjärven Perussuomalaiset

Julkaistu Ylöjärven uutisissa 9.9.2020

8

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa