EU ei aja turvallisuutta ja parempaa maahanmuuttopolitiikkaa – Henrik Pajunen

”Suomi aikoo pulittaa yhä enemmän rahaa EU:lle – ja se on ilon ja onnen paikka”.

Näin sanoi valtiovarainministeri Petteri Orpo perjataina 18.5. Susanne Päivärinnan haastattelussa. Luulin, että tuo oli vitsi kun näin Iltalehden otsikon, mutta eipä ollut. Siniset joiden kannatus mahtuu virhemarginaalin sisälle, kuulemma ”vastustavat” asiaa, mutta hallitus on Orpon mukaan kuinka ollakaan jo nuijinut linjavedot läpi ja tämä on kaikkien hallituspuolueiden yhteinen kanta.

Orpo puolusti haastattelussa Suomen linjausta, jonka mukaan Suomi aikoo satsata jatkossa yhä suurempia summia EU:n hankkeisiin. Orpo sanoi myös: ”EU ajaa monia Suomelle keskeisiä intressejä, kuten esimerkiksi turvallisuutta ja parempaa maahanmuuttopolitiikkaa.”

Aikamoinen väite. Vaatii ministeriltä aika hyvää pokkaa laukoa tuollaisia kommentteja julkisesti. Nimenomaan EU:n takia turvallisuutemme on viime vuosina heikentynyt huomattavasti ja terrorismi on rantautunut Eurooppaan – pysyvästi. Kun ”pakolaiskriisi” alkoi vuonna 2015, EU rupesi kiristämällä ja uhkailemalla painostamaan jäsenmaitaan ottamaan jokaisen tuntemattoman henkilön avosylin vastaan. Näin päästettiin Troijan hevonen sisään ja nyt nautimme sen seurauksista. Haikailen itse aikaa kun katukuvassa ei vielä näkynyt konepistooleita käsissään piteleviä poliiseita, betoniporsaita eikä naisille pitänyt tehdä erillisiä turvakarsinoita. Ei siitäkään kovin pitkää aikaa ole.

Mikä huolestuttavinta, olemme alkaneet jo tottua tähän uuteen trendikkääseen nykymenoon ja pitämään tätä täysin normaalina. Nykyään kun tv-uutisia katsoo, saamme useasti kuulla: ”Rekka ajoi väkijoukkoon Pariisissa. Terroristi puukotti useita Lontoossa. Malmössä räjähti pommi. Sitten säähän ja urheiluun”.

Muutama EU-maa sentään pitää oman kansansa turvallisuutta ykkösasiana ja toteuttaa mahdollisimman tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa, EU:n uhkailusta huolimatta. Ei ole sattumaa, että nämä maat ovat tällä hetkellä kaikista turvallisimpia maita. EU pitää näitä maita haitallisina änkyrävaltioina joita kuuluu rangaista, mutta näiden maiden johtajat eivät siitä välitä, sillä heille oma kansa on rakkainta mitä maa päällään kantaa. Itse valitsen nykyään matkakohteeni juurikin tämän perusteella. Mitä nuivemmat johtajat, sitä turvallisempi maa.

Viimeaikaiset vaalitulokset ympäri Eurooppaa kertovat, että tällä linjalla on monissa eurooppalaisissa maissa kansan vahva tuki takanaan, joten vielä on toivoa.

Federalisti-Orponkin kannattaisi jo herätä todellisuuteen. EU on uusi Neuvostoliitto. EU on demokratian irvikuva joka romuttaa kansallisvaltiot ja ajaa turvallisuutemme alas. EU ei aja parempaa maahanmuuttopolitiikkaa, eikä se rahan lappaaminen Brysseliin ole todellakaan mikään ilon ja onnen asia, Petteri hyvä.

Henrik Pajunen

kaupunginvaltuutettu, ps.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa