Aloitteellisuutta ja asioiden eteenpäin viemistä – Mauri Heiska

heiska_mauri

”Voimalla seitsemän miehen…”

Kansalliskirjailijamme Aleksis Kivi kirjoitti ikivihreäksi kansallisaarteeksemme kohonneen teoksen Seitsemän veljestä. Meidän perussuomalaisten valtuustoryhmä on kuin eepoksesta tuttu veljessarja, joka hengittää ja elää samaan rytmiin.

Valtuustoryhmämme kapteenina, eli Jukolan Jussina, iloitsen siitä, että porukkamme jokainen jäsen on säilyttänyt syvän kiinnostuksensa kunnalliseen päätöksentekoon ja vilpittömän halunsa kehittää ylöjärveläistä päätöksentekokulttuuria.

Meidän valtuutettumme ovat tunnollisia ja ahkeria. Otamme asioiden ja hankkeiden taustoista selvää ja haluamme olla vastuullisesti mukana kaikissa paikoissa, joissa ratkaisuja sorvataan. Oikea-aikainen ja rakentava vaikuttaminen johtaa myönteiseen lopputulokseen. Asioita on seurattava ja niihin on otettava napakasti kantaa.

Valtuutettumme ovat eri puolilta laajaa kaupunkia. Meidän tuntosarvemme ovat oikeasti kaupunkilaisten keskuudessa. Aistimme ja tunnistamme asukkaiden odotuksia sekä tarpeita.

Olemme vastuunkantajina monessa mukana. Edustajamme tekevät määrätietoista työtä eri lautakunnissa, kaupunginhallituksessa sekä kaupunginvaltuustossa.

Pyydänkin, että juuri Sinä mietit, voisitko olla vuoden 2017 kuntavaaleissa meidän perussuomalaisten joukossa ottamassa lisävastuuta kasvavasta ja kehittyvästä kotikaupungistamme?

 

MAURI HEISKA

Valtuustoryhmän puheenjohtaja

Puh. 040 520 1906

mauri.heiska@nullylojarvi.fi

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa